gRRuby Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Taki mały problemik. Mam Bose (BT i USB), ale radio w zasadzie fizycznie nie różni się Arcamys. W losowych momentach radio wyłącza sie na ułamek sekundy. Gaśnie podświetlenie. Po czym wszystko wraca do normy. Dzieje się tak tylko przy radiu. Jeśli słucham z mp3 to tego efektu nie ma. Nie jest to coś co spędza mi sen z powiek, ale troszeczkę irytuje. Tan typ tak ma? Czy to coś się pergoli? Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo79 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 gRRuby czy poradziłeś sobie z problemem i czy może przestawia Ci się sopran po wyłączeniu radia tzn.jak później włączysz ponownie kolejny raz musisz wejść w ustawienia audio i ustawić sopran? Ja tak mam i nie wiem czy to tak musi być.Ale wymieniłem radio na inne i to samo się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Aktualizacja oprogramowania radia powinna pomóc, do zrobienia chyba tylko w ASO. W opcjach znajdziesz numer wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Nie tylko w aso aktualizacja , ale powinna pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Odkopuje bo temat powrócił, a w zasadzie nigdy się nie rozwiązał i o nim zapomniałem. Dnia 4/14/2017 o 07:33, cinas napisał: Nie tylko w aso aktualizacja , ale powinna pomóc Czyli to jakiś problem z softem.... Robiłem kiedyś update - był dostępny na jakiejś zagranicznej stronie Renault i wydaje mi się, że nowszego już nie wypuścili. Sprawdzę wersję i zapodam. Edytowane 28 Marca 2018 przez gRRuby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi