camelon Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 mi jak regenerrowali sprzeglo to cos zle poskladali i wpadl mi pedal i kupilem ten wysprzeglik i jeszcze raz rozbierali.No i po podniesieniu sprzegla moglem dalej jechac. Ludzie Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą Nikt was nie goni Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas Trochę szacunku dla czytających. REGULAMIN pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tapmal Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Dnia 19.11.2017 o 19:29, RET napisał: Witam. Czy ktoś wie, dlaczego przy awarii wysprzęglika pada( czasami) bezpiecznik na aku? Jest taka zależność. Miałem dokładnie tak samo. Pedał do połowy a za chwilę cały w podłodze. Wywaliło dwa bezpieczniki na plusowej klemie. Standardowo jak jest problem, nie ma mądrego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi