megan_pomocy Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Cześć Mam taki problem, że jak zapala się lampka kierunkowskaza to w tym momencie przygasa lekko lampa tylna. Po lewej stronie objaw jest większy niż po prawej ale prawa w tym samym czasie też przygasa, choć nie za każdym razem. Akumulator wymieniałem rok temu, nową Centrę Futurę kupiłem. Wie ktoś gdzie szukać przyczyny? Przygasania przednich światłem nie zauważyłem. Włączenie / wyłączenie radia nic nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Sprawdź masę lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Masa do sprawdzenia. Jak poprawić ją masz na forum ładnie opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi