VonKisiel Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Witam Forumowiczów! Na mojej Megi zauważyłem kilka odprysków lakieru (na masce, drzwiach). Aby zażegnać problem chcę zakupić lakier do zaprawek i tutaj moje pytanie. Czy ktoś z Was ma już doświadczenie z zakupem owego lakieru? Polecacie jakiś sklep internetowy, gdzie rzekomo mieszają lakier do danego modelu po podaniu kodu lakieru? Czy lepiej wybrać się do ASO (jeżeli w ogóle zajmują się sprzedażą owych lakierów)? Pozdrawiam Edytowane 27 Września 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buczki Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 http://www.skleprenaultwarszawa.pl Kupiłem tutaj bez problemowo Jak nie ma w sklepie napisz do nich to zamówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowday Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Polecam tylko oryginał z ASO, dorabialem kolor w firmie moto i lipnie to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megiii3 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ja zamawiałem internetowo w mxnowicki, jak na moje potrzeby w zupełności wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowday Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Może zależy też od tego jaki kolor , mój orange wyszedł dość ciemny w porównaniu z lakierem auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi