markis80 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Witam Mam pytanie co mogło paść bo mój wskaźnik temperatury zatrzymuje się powyżej pierwszej kreski. Pozdrawiam Kolego zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. Aston76 Edytowane 3 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_fsw Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Być może termostat (nie zamyka się). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markis80 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Ale auto stoi zimne to co ma do tego termostat?? Po przejechaniu 2-3 km chłodnica jest zimna w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_fsw Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Źle zrozumiałem. Myślałem, że nie osiąga temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi