kurczeblade Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Panowie wymieniłem niedawno sprzęgło, po wymianie sprzęgła, przy skręcaniu kierownicy coś stukało, wróciłem z tym do mechanika, okazało się że musiał dokręcić śrubę która gdzieś sięgał pod pedałami, od kabiny- zapomniał dokręcić ja po wymianie sprzęgła. Oczywiście przestało stukać, ale mam wrażenie że auto zaczęło tak "pływać" jakoś ciężko jest je utrzymać na pasie przy prędkości powyżej 80km/h bardzo nie pewnie zmienia się pasy ruchu. Niestety dopiero to zauważyłem 2 tygodnie po wymianie sprzęgła, w trasie, bo wcześniej praktycznie w korku po Wrocławiu śmigałem. Czy to możliwe że coś się stało po wymianie tego sprzęgła ? Dodatkowo zauważyłem że auto pali więcej... :/ Edytowane 9 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Pojedz na diagnostyke, niech ci sprawdzą zawieszenie może o czymś jeszcze zapomniał.... albo zbieżność przestawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzik Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Miałem to samo u mnie akurat felgi były do prostowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi