zet.master Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Witam ! Troszkę siedzę na forum, nie piszę ale jest bardzo pomocne jeśli chodzi o sprawy techniczne do Megi I nie ma lepszego forum, można znaleźć wszystko. Sprawa wygląda następująco: meine new Żona upodobała sobie żelazko Megane II do jazdy, już byłem na pierwszych oględzinach ów rydwanu ale po ciemku jakoś nie wszystko dopatrzy (obydwoje do późna pracujemy), no i mała prośba do Was Czarodzieje czy możecie coś powiedzieć o tym samochodzie? Próbowałem znaleźć coś po numerze VIN ale wszędzie muszę zapłacić, a chciałbym się dowiedzieć coś więcej o niej. W sobotkę jadę z miernikiem. Jeśli możecie, to pomożecie :) Pozdrawiam Szczęśliwy posiadacz Megi 1 phI 1.4 8V :D Link do aukcji : https://www.olx.pl/oferta/ladny-zgrabny-samochodzik-CID5-IDhL4Hz.html#c34e79d283 Edytowane 5 Października 2016 przez zet.master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopka Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Znawcą może i nie jestem, i ze zdjęć za dużo nie powiem, ale 6,5tyś zł i 1.9dci? Ja bym się w to nie pakował. Jak nie masz konieczności zakupu diesla to poszukaj żonie coś w benzynce może 1.6 16v, moc podobna a mniejsza szansa na kosztowne naprawy. I zapomniałbym dodać, jeśli macie lub planujecie potomka szukaj coś w 5D, w 3D wkładanie malucha do fotelika to katorga dla obojga. Edytowane 5 Października 2016 przez czopka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stencel2004 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Daleko nie masz do niego, bierz go na serwis i się dowiesz wszystkiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) zet.master, masz benzynę, jesteś zadowolony? to dlaczego kobitę chcesz unieszczęśliwić. Poczytaj trochę o autach z dieslem. Auto prawdopodobnie potrzebne do dojazdu do pracy, na krótkie odcinki, jeżeli tak to tylko benzyna! Edytowane 9 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Kupić chcesz skarbonkę na kółkach?? Osobiście bym tego nie wziął, no chyba, że na części i dawali by za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi