barca89 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Chcę niedługo wymienić filtr przeciwpyłkowy kabinowy w swoim Renault (Megane II Kombii, 2007r benzyna). W zasadzie zmusiła mnie do tego moja alergia w aucie. tzn ostantio jak wsiadam to mam taki katar sienny, że nie idzie wytrzymać. Chcę zrobić ozonowanie (w serwisie) i dać im do wymiany od razu filtr. Chciałbym kupić go niedrogo i w sklepie stacjonarnym. Jak poznać który pasuje do mojego auta? W jakich sklepach szukać? Np. w Makro, Tesco dostane? Ostatnio filtr wymieniałem ok. 15 miesięcy temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jedź tu www.filters.com.pl/filtry-gdansk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barca89 Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 W sumie mam po drodze a jak z ceną takiego filtra u nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 W zależności od firmy... 30-50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barca89 Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Przepraszam już widzę, że mają także sprzedaż internetową. Nie znam się na jakości filtrów a są dostępne następujące: Filtron K130 Mahle-Knecht LA 175 Mann Cu 2316 PZL-Sędziszów WA60229 SCT SA 1191 Wix WP 9174 Ceny wahają się między 32 zł a 71 zł. Biorąc najtańszy nie "odczuję" jakiejś jakościowej różnicy? Edytowane 24 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Skoro masz alergie to patrz tylko na filtr węglowy (czyli poczerniany papier). Np: tu masz oryginał:Mój odnośnik za 49zł z przesyłką. Edytowane 24 Października 2016 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Osobiście kupuje najtańszy filtr kabinowy i wymieniam go sobie sam, pod blokiem, 3-4 razy do roku, w zależności od intensywności brudzenia się go. Kupowałem najdroższe i było to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Weź Sędziszóuw. Mają bardzo dobrą jakość, przy umiarkowanej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi