markis80 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Witam Czy w megane II z klimatronikiem można włączyć nadmuch na szybę i środek?? U siebie mogę włączyć tylko góra, góra-dół, środek, dół. Pozdrawiam Edytowane 30 Października 2016 przez markis80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr87 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Ja nie mam takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markis80 Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Czyli masz tak jak u mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr87 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markis80 Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Czy w megane II z klimatronikiem można włączyć nadmuch na szybę i środek? Nawet w wersji maumualniej klimy nie da się tak ustawić nawiewu. Mamy następujące opcje w manualnej klimie: - szyba - szyba - nogi - nogi - nogi - środek nawiewu (kratki) - kratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi