Slimak Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Zdaję sobie sprawę,że system jest upierdliwy w jakiś sposób i można go wyłączyć, ale go nie wyłączałem. Jest gdzieś możliwość wyłączenie tego systemu prócz magicznego guzika na tablicy ? Czy ustawia się to jakoś w profilu gdzieś ? Edytowane 5 Listopada 2016 przez Szmetterling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 NIestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 A po gwarancji, poza serwisem ASO?, panowie od clipów, da się to wyłączyć na stałe?. Jakiś bezpiecznik czy coś? :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Idzie ten system wyłączyć nawet w ASO ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Witam ja na razie nie narzekam na ten system gdyz jezdze na krótkich odcinkach i pewnie akumulator nie jest w pełni naladowany i system sie nie uruchamia noi swoje robi niska temperatura. Regulamin pkt. 5.6, 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 8 Lutego 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Dnia 16.11.2016 o 12:29, lukwisz napisał: Idzie ten system wyłączyć nawet w ASO ;-) No mi w ASO powiedzieli, że nikt o coś takiego nikt nie pytał i się nie da. I dziennie ręcznie to wyłączam bo mnie to słabi, (w sumie pytałem w katowicach, może w zabrzu są bardziej kumaci muszę tam zapytać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 kolega z forum podrzucił link z daci http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=15172 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi