dreq02 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Witam ponownie, to już ostatnie pytanie które nie daje mi spokoju po zakupie samochodu. Jest to megane 3 ph3 i tam jest taka nawigacja jak na zdjęciu. Czy do niego można podłączyć kamere cofania pod wyświetlacz? fajnie by było, ale obawiam się, że to starszy typ nawigacji (węższa i ma wejście na sd) i takiej możliwości nie ma. Głupota w kombi powinna być w standardzie ;/ ta nawigacja jest fabrycznie zamontowana, od początku samochodu. Regulamin forum jasno mówi o zasadach dodawania zdjęć :!: - Prezes Edytowane 19 Grudnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Tak da się podłączyć Szukaj mojego opisu ma forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 hmm tylko serwis reanult powiedział, że nie. Masz ponad 1500 postów, możesz podać link, szukam i nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Do szukajki wrzuciłem kamera cofania, oj lenistwo http://megane.com.pl/topic/44547-kamera-cofania-scenic-iii-megane-iii/ Jak masz TomTom w megance to nie będzie PH3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 (edytowane) widziałem to, ale za trudne :( Tym bardziej nie ma pewności, ze ruszy. Tak mam PH3, ale wg mnie tom tom i tom tom Carminat to to samo (identycznie wygląda itp). Samochód mam od tygodnia. Tylko przez producenta czarne szyby z tyłu i nic nie widać nawet w dzień. Jakby te szyby takie nie były to bym sobie głowy nie zaprzątał. navigacja to zdj w załączniku. Edytowane 19 Grudnia 2016 przez dreq02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Ok masz TT liva kamera na 99%. Zadziała, trafiały się modele, które nie miały elementów do obsługi kamery. Mi jak na razie jedna sztuka a trochę tego miałem w rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Raczej live bo w navi są usłgi live (tzn opcje z tym związane). Zapytam wprost, ile bierzesz za takie coś? do okolic Poznania mam kawałek. Znam wersję już sam nie wiem z czym. Ostatnio co zrozumiałem to, że najlepiej mieć moduł, który przyczepia się z tyłu navi i trzeba mieć taśmę rozdzielającą. Ale nie wiem czy dobrze rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Nie mam części do montażu kamery - kamera i moduł , instalacja to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 ok, kamera musi być oryginał czy wystarczy inna? (zapewne oryginał). Moduł to ten co się montuje za nawigacją czy ten taki biały prostokąt / kwadrat ? Jeszcze jedno. Szukać po vinie czy po konkretnych nr seryjnych? Może udało by się coś skompletować Chyba się przejadę do serwisu tez ponownie bo mi na tym zależy naprawdę (bo chyba za pierwszym razem stwierdzili, że to zwykły tomtom) A co najlepsze to czarny kwadrat między światłami tablicy jest jakby przygotowany na kamerę. tak jakby zaślepka była. Dzięki za odpowiedź i poświęcony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviservice007 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Kamera nie musi być dedykowana, ważne żeby zgrywała się parametrami z oryginałem. Nieuzgodniona reklama - meganecoupe02 Edytowane 5 Stycznia 2017 przez meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi