Testral Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Czy w Megane 3 występowały różne kolory kierownic? Tzn. Były pewnie jakieś beżowe, ale czy jeśli na fotkach Allegro wygląda na czarną, to będzie to kolor czarny, czy może być jakiś szary, granat, czy coś podobnego? I jeszcze jedno pytanie: czy po małym lifcie w 2012 pojawiły się nowe modele kierownic, czy wszystkie występowały jednocześnie? Chodzi mi o wstawki na kierownicy, bo były trzy srebrne wstawki, czarne z chromem na dole, czarne ze srebrnym na dole. Któraś wersja jest nowsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Nie było odmian koloru czarnego. Jeżeli chodzi o różnice między liftami, to PH1 miała wkładkę srebrną, PH2 i 3 chromowaną. Czarna wkładka to pewnie BOSE lub GT. Nie jestem pewien. Szukasz kierownicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimmBerk Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Czarne kierownice były z plastiku, w tańszych wersjach wyposażenia i z czegoś co nazywają "skórą" w lepszych wersjach. Dodatkowo wraz z wersją wyposażenia zmieniały się te wkładki srebrne/chromowe, ale zawsze powinny pasować do listwy ozdobnej na środku deski rozdzielczej i obwódki lewarka skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 To wszystko wyjaśnia. Najbardziej bałem się, że dostanę jakąś granatową, czy szarą, ale w takim razie jestem spokojny. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi