dardzin Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Cześć, możecie rzucić okiem na ten egzemplarz? Szukam właśnie Meganki w okolicach Warszawy w kombi i koniecznie w benzynie. Spodobał mi się ten egzemplarz, ale jest w automacie i ma dziwnie niski przebieg. Co o nim sądzicie? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-renault-megane-ii-1-6-16v-salon-polska-ID6yIkOJ.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Przebieg, jeżeli samochód krajowy sprawdzisz od 2014 w CEPIKU. Poza tym jak kupił w salonie to raczej pierwszy przegląd zrobił w serwisie, więc sprawdzisz tam kiedy miał 30tys km i policzysz mniej więcej czy przebieg się zgadza. Ja bym się martwił bardziej lewą stroną. W opisie nie ma mowy o bezwypadkowości i wygląda mi, że lewa strona jest źle ścieniowana między drzwiami. Wg mnie był naprawiany tylny błotnik z drzwiami tylnymi. Dodatkową poszlaką jest brak naklejek na tylnej części progów. Jak masz blisko to podjedz, ale bez fachowca co się zna na naprawach blacharskich i miernika lakieru się do niej nie zbliżaj. Nie wiadomo jak mocno była robiona, może to było tylko przerysowanie, ale ja bym uważał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardzin Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 4 właściciel, ma go od roku czasu, lakierowany przedni zderzak (reszta podobno oryginalna), filtry oleje i rozrząd wymienione 2000km temu, teoretycznie wszystko działa, przegląd i OC zapłacone w grudniu 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Hm czwarty właściciel auta krajowego? Dużo ich było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Może i tylko zderzak, ja bym bez miernika nie jechał - dla mnie ten bok podejrzany za bardzo - no i brak naklejek. Miernik bez problemu pożyczysz na OLX od 20zł (kwota śmieszna w porównaniu z zyskiem). Sam piszesz, że 4 właściciel i może on sam nie wie co było robione - albo powtarza słowa tego od którego kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Trzeba sie zastanowić dlaczego było ich aż 4 ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardzin Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Odpuściłem go sobie. Napisałem tylko jakby ktoś miał na niego ochotę to żeby wiedział już co i jak ;) A po poprzednim samochodzie, który miał oryginalny lakier a jak sie potem okazało szpachli miał więcej niż w u mnie w domu na ścianie to kupiłem swój miernik bez którego się nie ruszam ! ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi