grzegorzu78 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam Dzisiaj zauważyłem ze nie działa mi oświetlenie gdzie wkłada się kartę Hands Free. Zauważyłem również będą w środku pojazdu, że przy zamykaniu z karty i otwieraniu diody oświetleniowe migają - czyli żarówki nie są przepalone. Ktoś może miał coś podobnego?. Dodam ze miałem ostatnio auto w serwisie wymieniane sprzęgło alternatora , odłączany był akumulator. Gdzieś może jest jakaś opcja do włączenia tego. Za informacje z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamo732 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 W sytuacji gdy naciśniesz na przycisk start a karty nie będziesz miał w samochodzie wtedy samochód wyświetli stosowny komunikat i podświetli slot, standardowo slot nie jest podświetlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) U mnie zapala się razem z zegarami, po otwarciu drzwi, lub po odblokowaniu zamków - nie pamiętam dokładnie. Ale na pewno nigdy nie naciskałem przycisku START/STOP, bez karty w slocie. W sumie to logiczne, po to jest podświetlany, żeby do niego trafić kartą. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Testral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi