MarcinDe Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Witam. Czy ktoś orientuje się czy w fabrycznym audio (pakiet Multimedia 7") jest może gotowe złączę RCA pod dodatkowy wzmacniacz (raczej wątpię). Może ktoś wie czy da radę takie złącze wyprowadzić - chodzi o podłączenie wzmacniacza i suba (bass jest, ale jednak trochę brakuję tych najniższych tonów). :D B) Edytowane 13 Stycznia 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Da się takie wyjście dorobić jak w każdym radyjku. Potrzebna jest topografia zastosowanej końcówki mocy. Jest stosowny temat o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 że da się dorobić z wyjść końcówki mocy to ja doskonale wiem (robiłem coś takiego w Lagunie). Tylko że jest taki problem że na gwarancji to ja sobie mogę - wycieraczki wymienić. I z tym jest lipa w nowym samochodzie - jakby był po gwarancji to bym wytargał radio, z końcówki mocy wyprowadził sobie RCA i miał fajny bass. Niestety na razie chyba musi mi wystarczyć to co jest fabrycznie. Chociaż pomyślę nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 To się pisze jasno że ze złącza chcesz wyprowadzić B) . W iv też te radyjka kiepsko grają? Pozostaje Ci bezinwazyjna metoda wzmacniacza z konwerterem, później przepniesz na rca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Ze złącza to ja wiem że konwerterem - tylko nie oszukujmy się - gra to tak sobie - próby robiłem w Lagunie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Nie grają słabo, ale dla mnie czasami przydałoby się więcej basu. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Stary już jestem (rocznikowo 40lat) - ale duszą mam 25 lat - a wtedy bas miał kopać w plecy (takie sprzęty żeśmy w autach montowali że kumplowi to się klapa od Fiata 125p otworzyła kiedyś). /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ I jak sobie sam jadę to czasami lubię poczuć bass (a słucham jeszcze głównie rocka) to tam by się przydało "kopnięcie". Regulamin pkt. 5.9 Prezes Edytowane 19 Stycznia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emigrant_ Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Trzeba było wziąć wersję Bose. Tam z dźwiękiem jest chyba o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Jest lepiej, ale to nie jest to. Jest basik, ale te fabryczne to tak tylko pukają. Sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmbs Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Mam ten sam problem. Zacznę od porządnego wygłuszenia drzwi i zobaczę co to da, ale nie oszukujmy się bez wymiany głośników i wzmacniacza cudów nie będzie. A do tego przydałoby się RCA albo toslink. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 No dokładnie - a tego niestety w fabrycznym nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi