Adamerio Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Witam, czy orientuje się ktoś od czego zależą różnice w budowie panelu klimatroniku: panel klimatyzacji ze standardowym "krzyżykiem" pomiędzy symbolami Tutaj już wspomnianych "krzyżyków" brak, większość Meganek jakie oglądam posiada panele właśnie z tym krzyżykiem, więc była jakaś specjalna wersja z tym stylem przycisków? Druga sprawa to czerwona kropka na przycisku zwiększania temperatury - u mnie jest trochę wytarta, gdy niebieska obok jest w stanie idealnym. Ten typ tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Tak ten typ ma z tym czerwonym przyciskiem. U mnie też lekko wytarty. Ale moje ma trochę przebiegu. Niczym nie różnią te przyciski ale z ostatniej produkcji delikatnie wygląd zmienili i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ten drugi jeśli dobrze pamiętam jest od Clio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jeśli jest od Clio to czy tak jak w przypadku Meganki wersja panelu po lifcie świeci na biało czy pomarańczowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Świeci na czerwono. Nie na biało. Widać że wyświetlacz jest ciemny, a nie jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi