Hulk Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Witam serdecznie całe grono użytkowników. Planuję zakup Meganki III w wersji RS. Co może wszystkich zdziwić, zaszokować czy nawet oburzyć - nie jestem zwolennikiem skrzyni manualnej. Odkąd jeżdżę (ponad 7 lat) zawsze korzystam z samochodów z wariantem skrzyni automatycznej. Meganka III RS niebywale mi się podoba, jedynym (imo) mankamentem jest ten manual. Stąd moje pytanie, czy w ogóle możliwa jest taka modyfikacja? Edytowane 18 Lutego 2017 przez Hulk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Raczej nie , na pewno nie w normalnych pieniądzach. W lagunie III 2.0T był automat więc tylko to by pasowało. Poszukaj może clio IV rs tam jest automat. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 19 Lutego 2017 przez tomqu86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi