arekmegane3 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Posiadam megane 3 2011r i chciałbym zapytać czy spotkaliście się z czymś takim. Miałem iphone4s gdy dzwoniłem do kogoś to na wyświetlaczu pokazywało mi do kogo dzwonię, a teraz mam iphone 5s i jak dzwonię to tylko pokazuje numer prywatny. Poradźcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Musisz zmienić auto lub fona. :) Zrób aktualizację kontaktów w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Aktualizacja książki kontaktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 A jak się to robi? Po prostu pojawia się taka funkcja przy kontaktach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew1975 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 W ustawieniach masz import ub aktualizacja książki telefonicznej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekmegane3 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 aktualizacja pomogła dzięki Dodano: 15 mar 2017 - 15:20 Po aktualizacji książki wszystko było ok. Po pewnym czasie znowu nie wyświetlają się kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi