saymon1010 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Witam, mam scenica III z 2016 przejechałem 11 tys. i po zimie zaczeło charczeć mi przy hamowaniu, jak były duże mrozy to raz jak ruszałem to tak jakby strzelił (ręczny albo klocki przymarzły) i przy hamowaniu charczy najbardziej na początku jazdy z czasem cichnie. Co to może być Edytowane 1 Marca 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Korozja na tarczach hamulcowych, spokojnie-normalne. Tak pewnie przymarzły klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saymon1010 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Normalne ale charczy i denerwuje czyli trzeba klocki wymienic czy co bo chyba nie wd40 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Tarcze na nowe. A tak serio to więcej jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saymon1010 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 No właśnie tak jeżdze już z miesiąc i dalej charczy. strasznie denerwujące to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 To zobacz w jakim stanie masz tarcze. Nie ma rantów na nich, czy po nocy nie są rude. Prowadnice klocków też mogą być brudne. Jedź do ASO i niech naprawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saymon1010 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 ciekawi mnie ile to może tam kosztować, bo sobie zaraz wymysla ze to i tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Auto masz na gwarancji?? Jeżeli tak to do ASO na czyszczenie zacisków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saymon1010 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 zrobią to w ramach gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) E tam zaraz zrobią... U mnie też charczy a zdiagnozowali łożysko z tyłu. Umówiłem się na termin wymiany i zostawiłem auto. Miały być wymienione tarcze z tyłu z obu stron. Jednak przy odbiorze dowiedziałem się, że nie zostały wymienione, tylko - zgodnie z zaleceniem Renault - przykręcone innym momentem. Parsknąłem śmiechem, więcej tam nie pojadę. Oczywiście charczy jak charczało Edytowane 2 Marca 2017 przez deku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi