tomakur Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Cześć Po rozmowie z jednym z kolegów z forum znalazłem u siebie w plikach głos do TT Live w wersji komputerowej. Komunikaty w trakcie nawigowania są podawane łącznie z nazwami ulic w którą będziemy skręcać odczytuje wiadomości z z Live i inne. Plik waży ok 50 MB więc mogę przesłać pocztą lub można go pobrać więcej info na PW. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Już kiedyś pisałem o "Agacie", ale stwierdzono na forum, że na Carminat Live, czytanie nazw ulic i kilku innych rzeczy nie działa. Mam te pliki, działa Agata, zdarzy się jej coś dziwnie "przeczytać" :) ale polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Rozumiem, że trzeba mieć LIVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Tak dokładnie działa na LIVE ale może sprawdzi ktoś jak ma zwykłego TT czy działa?. Ostatnio korespondowałem z działem technicznym TT i oni twierdzą że nie działa głos komputerowy na naszych urządzeniach a jednak są w błędzie - dziwnie czyta tylko nazwy ulic bez polskich znaków, z resztą komunikatów jest OK Edytowane 11 Marca 2017 przez tomakur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 zapodaj plik na jakiś serwer darmowy, to ściągnę i sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Wrzuć na chomika , albo gdzie kolwiek Mogę wrzucić u mnie na serwer , przetestuje się na zwykłym TT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) Proszę link: https://megawrzuta.pl/download/56b303d273044baa2f1a9ff775196516.html http://megane.com.pl/files/file/335-vautotts/ Edytowane 12 Marca 2017 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Folder VautoTTS umieszczasz w voices ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Nie, nie jest w żadnym innym folderze, bezpośrednio cały folder VautoTTS na kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Zwykły TT nie widzi głosu do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Pobiorę i też sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 TTlive też nie widzi tego głosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Mało, że widzi TTlive ale jeszcze działa doskonale! Po pobraniu, plik trzeba oczywiście rozpakować i wrzucić rozpakowany cały folder VautoTTS na kartę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Faktycznie po wrzuceniu samego folderu VAuto TTS pojawiaa się głos agata komputerowy i oczywiście działa. Wcześniej kopiowałem folder o nazwie po rozpakowaniu VAutoTTS-20170312T104315Z-001. W nim znajduje się właściwy folder VAuto TTS. Jutro wypróbuję w trasie. Podziękowania dla kolegi Lelupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Rozumiem, że Katarzyna i Andrzej się nie odzywają w tym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi