Ivi Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Witam poszukuję nakładki na tylni zderzak mojej reni (zdjęcie w załączniku). Został uszkodzony w momencie, gdy ktoś we mnie przydzwonił . Nigdzie nie mogę takiej znaleźć. Gdzie można coś takiego kupić? Będę wdzięczna za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 A z czego naprawiasz auto, jak z OC sprawcy to do ASO kupić część i po kłopocie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivi Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Tak, tylko ta część w aso kosztuje ponad 1 tys. zł, a z OC na to mi przeznaczyli 200 zł... Muszę więc składać odwołanie, itd. Do tego w aso nie wiedzą, kiedy tą częśc będą mogli sprowadzić Edytowane 14 Marca 2017 przez Ivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Wstawiasz auto do ASO i robisz naprawę bezgotówkową i nie interesuje ciebie nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivi Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Ale mi już wypłacili gotówkę, więc jest chyba "po ptokach"? Edytowane 14 Marca 2017 przez Ivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Teraz to musisz się "bujać". I nie kupisz w takiej cenie jaką masz na pierwszym kosztorysie. Było trzeba się odwoływać przed wypłatą odszkodowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivi Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Odwołać to się można do 3 lat po decyzji zgodne z polskim prawem. A wypłata odszkodowania nie ma tu nic do rzeczy. Pierwsze co sie robi, to bierze kasę, a potem odwołuje. Tak zawsze robiłam. Niemniej liczę to na to, że może uda sie to kupić poza aso jednak, skoro tam nie wiem, kiedy część dostanę Edytowane 14 Marca 2017 przez Ivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi