Abraxus Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Czy ma ktoś może jakiś tutorial jak zainstalować mikrofon lub jakieś zdjęcia podglądowe gdzie wiercić lub ciąć. Mam podsufitkę tylko z oświetleniem. Bez schowka na okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebartz Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Hej, nie wiem czy tak jest we wszystkich Megankach ale w mojej coupe otwór na mikrofon robiłem w miejscu widocznym na zdjęciu (jest tam wyczuwalny otwór w plastiku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abraxus Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dzięki Ci. Myślałem, że już nikt nie pomoże. Czy ta wiązka w słupku od mikrofonu szła u Ciebie pod samą podsufitkę aż do miejsca wpięcia mikrofonu? Swojej jeszcze nie szukałem Na razie zdemontowałem radio i wiem tyle, że wiązkę mikrofonu jakąś tam mam. Nie wiem tylko gdzie się kończy:) Jak wyciągnąć podświetlenie w podsufitce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Czy ma ktoś może jakiś tutorial jak zainstalować mikrofon lub jakieś zdjęcia podglądowe gdzie wiercić lub ciąć. Mam podsufitkę tylko z oświetleniem. Bez schowka na okulary. Jaki schowek na okulary masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abraxus Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Osobiście nie widziałem czegoś takiego ale gdzieś czytałem, że występowały wersję podsufitki z szufladką na okulary ze zintegrowanym oświetleniem i mikrofonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebartz Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dzięki Ci. Myślałem, że już nikt nie pomoże. Czy ta wiązka w słupku od mikrofonu szła u Ciebie pod samą podsufitkę aż do miejsca wpięcia mikrofonu? Swojej jeszcze nie szukałem Na razie zdemontowałem radio i wiem tyle, że wiązkę mikrofonu jakąś tam mam. Nie wiem tylko gdzie się kończy:) Jak wyciągnąć podświetlenie w podsufitce? U mnie wiązka szła tylko do słupka tzn do tej kostki co jest u dołu. Stamtąd musiałem przeciągnąć kable do podsufitki i podłączyć pod mikrofon. Z tego co pamiętam to jeśli nie masz wiązki z wtyczkami po obu stronach to trzeba pamiętać żeby je dobrze połączyć - nie pomylić sygnału z zasilaniem wzmacniacza bo nie będzie działać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abraxus Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Dorabiałeś sam tą brakującą wiązkę czy kupowałeś gotową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Ja robię brakujące wiązki kabli na oryginalnych wtyczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abraxus Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Wiem, że potrafisz wyczarować wszystko ale tak pytam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebartz Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Wiązkę kupiłem na allegro z mikrofonem, niestety wtyczkę miała tylko z jednej strony więc musiałem rozebrać tę od mikrofonu i połączyć kabelki ręcznie (przez kostkę). Co do ściągania lampki w podsufitce to jest to w instrukcji. Wrzucam screenshota w załączniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abraxus Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Czy montując radio z BT trzeba też wymienić joystick do obsługi radia pod kierownicą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abraxus Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Nie trzeba. Podłączyłem radio BT i stary pilot działa bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebartz Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Czy montując radio z BT trzeba też wymienić joystick do obsługi radia pod kierownicą ? Nie będziesz mieć tylko wybierania głosowego co jest wg. mnie zbędnym ficzerem. Reszta działa bez problemu, trzeba się tylko przyzwyczaić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Czy radio najprostrze bez BT ma kod ? Nie otrzymałem nic od poprzedniego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi