dekoart Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam, jest to mój pierwszy temat, więc jeżeli go powielam to z góry przepraszam. Tak jak wyżej- chciałbym wymienić przedni zderzak wraz z reflektorami. Mam Megane III z 2009 r. Wersja Kombi. Chciałem założyć zderzak z wersji po liftingu. Czy w ogóle będzie to pasowało? Co muszę dokładnie wziąć pod uwagę jeśli chodzi o wymianę poszczególnych elementów? Czy maska jest taka sama czy inna? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Inne lampy, nadkola i maska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Pytanie o który lift chodzi? W 2012 chyba jeszcze nic poza zderzakiem się nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi