melcox Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Szanowni koledzy, w czwartek planuję zakup tego oto auta Renault Megane 1.5 dCi Dynamique 5dr >>> http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201703193444038 Co o nim sądzicie, na co zwrócić szczególną uwagę? Proszę o sugestie i porady Pozdrawiam Robert Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez melcox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Wcześniej oglądałeś inne egzemplarze? Masz wiedzę na ich temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melcox Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) To pierwszy egzemplarz, nie mam porównania. Brak wiedzy na temat tego auta. Niestety nie mam możliwości porównania z innymi egzemplarzami. Stąd też i moje zapytanie do szanownego grona użytkowników. Naczytałem się sporo o zrywających się paskach rozrządów i odwroconych panewkach. To mnie trochę przestraszyło, ale nie zniechęciło. Auto jest bardzo atrakcyjne, idealne w stosunku do moich oczekiwań. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez melcox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Kolego, daj sobie trochę czasu na zakup auta. Zobacz parę egzemplarzy, przejedź się, popytaj w ASO. Jest dużo tematów na ich temat na forum. Poczytaj na temat 1,5 dci 110 KM - to są silniki już dopracowane. Nie napalaj się. Będziesz jeździł autem w Wielkiej Brytanii ??? " Naczytałem się sporo o zrywających się paskach rozrządów i odwróconych panewkach " - nie dotyczy to megan III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melcox Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Czas, tego luksusu nie posiadam zbyt wiele. Jutro jadę oglądać auto. Tak, będę jeździł po Wielkiej Brytanii. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez melcox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi