Filippo9669 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć! Szukam nowych opon letnich do mojej Megane 3 (przed FL, 1.6 16v 81kW). Zależy mi głównie na ekonomii - obniżeniu zużycia paliwa. Jak na razie udało mi się wypatrzeć Dunlop SP Sport Bluresponse i zastanawiam się czy jest w cenie do 250 zł za sztukę jakaś lepsza propozycja? Rocznie robię poniżej 10000km. Pozdrawiam! Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Filippo9669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 To przy tym przebiegu rocznie zaoszczędzisz ile? 30 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo9669 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Czytałem, że jest możliwe obniżenie spalania o ok. 0,3 litra, więc czemu z tego nie skorzystać? To w takim razie jakie opony polecasz? O niskich oporach tocznych? Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Filippo9669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Bierz Dunlop-a, dobre opony, nie ma sensu dalsza dyskusja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ujeżdżam takie oponki w aucie z profilu. Są ok z bardzo dobrą przyczepnością na mokrym. Minus tego jest taki, że szybko się ścierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi