sadisticescape Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak w tytule, ma ktoś rozwiązananie? Tomtom bez live. Przekopane już chyba każde forum i dalej nie mam rozwiązania Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez sadisticescape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Temat do opanowania , potrzebny clip i reprog Jak masz clipa to mogę pomóc zdalnie jak nie to możesz podesłać ekran z nr vin do mnie to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 A to nie raczej kwestia konfiguracji radia a nie ekranu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nawigacja poprawnie pokazuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nawigacja nie ma co wskazywać, bo jest napis "system not configured' wyczyściłem pamięć abritiesem bo ustawienia wyświetlacza były ze scenika i to jeszcze wersja z pilotem. Reprog jednostki komunikacji czyli wyświetlacza nie wchodzi w gre ponieważ kalkulator nie podlega reprogramacji. Dodano: 18 kwi 2017 - 20:39 A to nie raczej kwestia konfiguracji radia a nie ekranu? Radio nie ma aż takiego wpływu na ekran, najbardziej powiązanym elementem z ekreanem jest ta biała kostka z szarą wtyczką pod deską. Spróbuję zrobić automatyczną konfigurację tych elementów ale szczerze wątpię w powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 I teraz przeszliśmy do sedna sprawy :) wysypany tylko ekran nawigacji , biała puszka jak bic wysypany to nie nie da takiego komunikatu Dokładałeś nawi czy wymiana ekranu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi