materwyx Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Cześć, przekopałem się przez wiele tematów i postów - lecz mam jeden wielki mętlik w głowie. Mam Renault Megane III z 2009 roku 1.5 Dci 85 KM z płaskim radiem - bez żadnych pokręteł i wyświetlaczem segmentowym. Zakupiłem radio z dwoma pokrętłami - coś takiego: Mój odnośnik I teraz pytanie czy do tego radia muszę założyć wyświetlacz mozaikowy, czy mogę taki od nawigacji ( bardziej mi się podoba ). Czy coś takiego się sprawdzi i będzie działało ? Sama nawigacja nie jest mi potrzebna ponieważ korzystam z google maps. Kolejne pytanie - gdzie fabrycznie umieszczony był mikrofon do bluetootha ? Na allegro jest coś takiego: Mój odnośnik Dzięki za pomoc i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Można zamontować od nawigacji, ale potrzebujemy prawie wszystkie elementy od nawi a info z radia będzie na samym dole ekranu - jak chcesz uruchamiać nawi to mam graty Link Mikrofon w podsufitce pomiędzy lampką a przednią szybą - sprawdź czy masz białą kostkę we wtyczce radia w instalacji samochodu jak jest to masz trochę instalacji do mikrofonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi