szmydu Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Nadszedł czas na zmianę rozrządu i nie wiem co dokładnie kupić. Poszukałem w internecie i na allegro oryginalny rozrząd z kzfr kosztuje 650 PLN. W sklepie renault-czesci.pl 800PLN. Mechanik, który specjalizuje się we francuzach, twierdzi, że za 650 PLN nie ma szans kupić oryginalnego takiego zestawu i najprawdopodobniej to są chińskie podróbki. Koszt samego oryginalnego KZFR to podobno 600 PLN a na allegro mamy cały rozrząd z kołem w tej cenie. Macie jakieś doświadczenie z tymi tanimi zestawami, czy rzeczywiście są gorszej jakości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Spytaj o cenę pod tym adresem: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmydu Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Czy na pewno sprzedawane w tym sklepie części są oryginalne a nie z chin? Koło zmiennych faz tylko 282 PLN, dość tanio. Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez szmydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moorgan Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 ja brałem na allegro u sprzedawcy cardona - wszystko było oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba3 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Mechanik tak mówi bo ma dużą marże na częściach i chce żebyś kupił u niego :) Ja kupowałem na allegro od użytkownika ,,drobiarska" czyli sklep http://www.czescifrancuskie.pl/ Wszystko było oryginalne ( takie same części jak te wyciągnięte z samochodu )a cena była bardzo dobra . Na allegro masz u niego gotowe zestawy , sam rozrząd , z pompą wody(oryginalną i inne aukcje z pompami różnych producentów ) a także z kołem zmiennych faz rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi