rekin1987 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam. Czy ktoś z was montował oryginalny podłokietnik do Grand Scenica III z manualnym ręcznym? Chcę wsadzić kolorowy wyświetlacz z nawigacją ale gdzieś muszę upchnąć joystick do sterowania. Poza tym podłokietnika też brakuje a dalszej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Jak masz wajhę,to nie zamontujesz. Ja montowałem w swoim oryginalny podłokietnik, ale mam ręczny elektryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Możesz skonfigurować ekran nawigacji pod bezprzewodowego pilota i wtedy odpada Ci montaż podłokietnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Nawi z Pilotem BT i nie potrzeba podłokietnika , wstawić elektryczny ręczny i można dostawić podłokietnik Da się wstawić elektryczny ręczny do Megany / Scenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi