Megane12 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Hej , posiadam megane 3 2012 r 1,6b+g 110k i zauważyłem ze przy dobezdzaniu do skrzyżowania i wciśniętym hamulcu obroty schodzą do około 700 i auto zaczyna drzec . Na postoju jak wcisnę hamulec to obroty idą do 1000 i jak puszczam to obroty idą do 700 a po chwili się norrmuja i już jest powyżej 800 czy już w porządku . Dlaczego mogę być takie anomalie ? ;) Dodano: 27 kwi 2017 - 17:21 Nikt nie pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RANAULT1 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam jak Naciskasz hamulec , nie słychać w jego okolicach syczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 miałem tak w megane 1 - przepustnica do czyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane12 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Syxzenia nie słyszę . Tylko na benzynie coś głośno cyka / przeskakuje -a jak wchodzi na gaz to ciszej chodzi . Co ma przepustnica ?? :/ ciężko ja się czyści ? Gdzie ina ? Masz instrukcje ? Dodano: 28 kwi 2017 - 01:06 OK ,już wiem jak wyczyścić przepustnice i jak zdemontować -prosta sprawa . Ale czy przy zakładaniu trzeba robić adaptacje komputerowo ? Dodano: 28 kwi 2017 - 13:42 A co ma przepustnica do tego jak naciskam hamulec na postoju to faluje wskazówka opisana wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 nie wiem co ma - ale mi pomogło. Wiem, ciężko uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane12 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 OK to zrobię w po weekendzie majowym :) na pewno ni zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi