Darek_W Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Witam Mam w planach zakupić do mojej meganki bagażnik na 3 rowery.Miałem w planach bagażnik na dach, ale boję się o jazdę z takim obciążeniem.Nie mam haka i nie chce go zakładać.Zostaje więc bagażnik na klapę.Na allegro jest wiele modeli pasujących do mojego auta.Problem w tym, że nigdzie nie ma zdjęć jak wyglądają zamocowane rowery.Chodzi mi o to by rowery nie wystawały poza samochód.Czy ktoś może ma taki bagażnik i napisze czy bardzo wystaje poza samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Sam bagażnik nie wystaje. Rowery jak duże to tak. Ja używam CLIPON TH9103 THULE, ma kilka regulacji powinien także podejść. Edytowane 3 Maja 2017 przez lufa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) A masz kombi czy hatchbacka? Bo na kombi taki bagażnik nie wejdzie z powodu grubego plastiku na dole klapy. Ja w swoiem kombi woziłem 4 rowery na dachu i dało radę ;-) aczkolwiek nie przekraczałem 100 km/h. Edytowane 4 Maja 2017 przez lukwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Też ostrożnie wożę 4 rowery na dachu - 28, 26, 24, i 20 cali (tak do 100-110km/h) Cały zestaw (belki plus uchwyty do rowerów to jakaś włoszczyzna z Lidla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi