Rysiob Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Cześć i czołem wszystkim! Poszukiwania Megane III doprowadziły mnie do ogłoszenia z Olsztyna: https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-gt-line-najbogatsza-wersja-asystent-pasa-ruchu-ID6yPyfx.html?requestFromAd=1&track%5Bmessage_sent%5D=1&id_at=26597523 Pomijając rozbieżność między opisem, że auto z Włoch, a tablice francuskie, co o niej sądzicie? Tak na szybko, wiem, że jak auto z Francji to puknięte, malowane albo kręcone, jednak wszystko rozbija się o to, jak bardzo puknięte. Ze zdjęć nie dostrzegam niczego podejrzanego, napisałem do sprzedawcy z prośbą o VIN i datę I rejestracji i kilkoma pytaniami, zobaczę, co się da ustalić. Czekam na opinie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 1. Brak napisów na tylnej klapie. 2. Felgi nieoryginalne. 3. Brak anteny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiob Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Faktycznie, nie zauważyłem braku napisów na klapie. Sprzedający odpisał, że auto z Włoch, robione były lewe przednie drzwi. Jak myślicie, może to być zmyłka i tył też był robiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Klapa może wskazywać na uderzenie w tył, auto do porządnego sprawdzenia w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi