flowgrid Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Cześć Ktoś z szanownych forumowiczów ma jakieś doświadczenia związane z listwami progowymi do tylnych drzwi do MIV? W progach przednich drzwi mam zamontowane fabryczne listwy i poszukuje listew na progi tylnych drzwi. Z poszukiwań na internecie wynika, że w ofercie są listwy z chromu, inoxu czy z folii carbon. Zależy mi, aby nowe listwy współgrały z obecnymi listwami. Warto takimi listwami zawracać sobie głowę, spełniają swoją rolę? Które listwy z Waszych doświadczeń są lepsze? Czy jest możliwość odklejenia listew z progów, gdy zajdzie taka potrzeba? Dziękuję z góry za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waclawek Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Witam, poprosiłem w serwisie przed zakupem listwy do samochodu i przy odbiorze były tylko z przodu zamontowane, otrzymałem info, że do tyłu nie ma takich...dla mnie wielkie zaskoczenie.... przecież w zasadzie to tylko trochę podklejonej gumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganire Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Chciałbym odświeżyć temat, czy macie jakieś SPRAWDZONE oferty (np. na allegrooo, itp) gdzie można kupić chromowane nakładki/listwy progowe na progi i tylny zderzak ? Szukam do MIV Grandtour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi