heks Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Zalało mi auto po ostatnich deszczach(maiłem przytkane odpływy w podszybiu) i muszę zdemontować podłogę. Po zdjęciu tylnej kanapy muszę zdemontować jej mocowania i nie mam pojęcia jak je zdjąć bez uszkodzenia. Proszę o pomoc po ich zdjęciu będzie można zacząć osuszać podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Musisz włożyć płaski śrubokręt w okrągły otwór i odciągnąć zapadkę/zatrzask w stronę konsoli. Tam jest zatrzask, który blokuje się o blaszaną podłogę. Przyświeć sobie latarką i zobaczysz o co chodzi. Pierwszy raz męczyłem się z tym bardzo długo, później kilka sekund z kolejnymi uchwytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi