RaditZ Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Witam, Planuje założyć hak i mam do Was takie pytanie. Czy używany oryginalny hak Renault z dedykowaną wiązką i modułem będzie pasował z wersji hatchback do coupe ? Prosze o szybką odpowiedzi i pozdrawiam PS: Czy będę przy tym musiał podcinać zderzak skoro w hatchbacku nie było to potrzebne ? Edytowane 31 Maja 2017 przez RaditZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Montowałem hak osobiście i moim zdaniem pasować nie będzie, ale głowy nie daję ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek404 Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Witaj, jeżeli już zamontowałeś hak to napisz czy pasuje z hb do coupe, bo również zamierzam montować u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi