meganecoupe02 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Tu na forum już była opisywana sytuacja, gdzie właściciel z autem od nowości pojawiał się na przeglądach w aso a i tak po kilku latach odmówili mu naprawy gwarancyjnej. Naprawa tego elementu to jakieś 200-300zł. Można to zrobić w aso, wtedy będzie wpis w historii, że to nie było dachowanie, a tylko drobna naprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz9986 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Pytanie czy wymaga to natychmiastowej ingerencji, czy jeździć póki nie będzie działo się coś więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Jak zrobisz to teraz, to będą do naprawy dwa purchle, im dłużej czekasz tym dajesz więcej czasu korozji na działanie. Samo się nie wyleczy. Obserwuj i zrób przed jesienią/zimą, dopóki nie ma dużo wilgoci. Zajrzyj też od strony nadkola tak jak radził gimak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 podejrzewam że niewiele jest osób, które tak robią w 10 letnim aucie Należę zatem do tych nielicznych - moja 17 letnia meganka, ma wszystkie przeglądy w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Nie chce mi się szukać, ale coś mi chodzi po głowie, że gwarancja na uszkodzenie powłoki lakierniczej to chyba 2 lub 3 lata, a na perforację blachy 12. Oczywiście wszelkie obcierki, zarysowania i odbicia od kamyków nie podlegają gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi