m2rin Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Kto z Clipem Katowice, Mysłowice i okolice? Potrzeba skasować mapy benzynowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Mapy skasujesz zwykłym ELMem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m2rin Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Aaaaa człowiek nie poda wszystkich informacji a oczekuje odpowiedzi Problem mam nie z profilowym autem a laguna II ph2 i tam mapy kasuje się tylko CLIPem ( chyba że jednak można ELM?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Wydaje mi się że można ELM. Spróbuj skasować błędy nawet jeśli ich nie ma. Jeśli korekta długoterminowa pójdzie na 0 to znaczy że dało radę. Potem zbierają się nowe. No chyba że o coś innego Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalkiPPP Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Witam, czy jest ktoś kto ma CLIP w Poznaniu lub okolicy? Wyskoczył błąd poduszki powietrznej, z tego co się orientowałem na forum jest to dość popularna przypadłość, a nie chcę rozbierać nic w środku i na chybił trafił szukać, który czujnik zawinił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 W dniu 22.04.2022 o 10:23, kowalkiPPP napisał: czy jest ktoś kto ma CLIP w Poznaniu lub okolicy? Poszukaj w odpowiednim dziale, na forum, dla swojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afgan227 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Poszukuję osoby z CLIPEM Mazowieckie, Siedlce. Diagnostyka niesprawnego auta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiann Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 W dniu 21.10.2018 o 19:12, Qbak napisał: Jakich okolic Śląska poszukujesz? Ja Ci mogę pomóc w Gliwicach/Rybniku Hej! Zarejestrowałem się tylko po to, żeby do Ciebie napisać, ale kompletnie nie potrafię znaleźć prywatnych wiadomości ? Potrzebuję pomocy z CLIP-em, jestem z Rybnika. Jak możemy się dogadać? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kapsun Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Witam poszukuję osoby z clipem z Poznania i okolic, bo ponoć tak można zmienić interwały inspekcji olejowej z 30.000km/24 miesiące na 15.000km/12 miesięcy. Ktoś pomoże? Oczywiście odpłatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basstek1 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 To akurat można też zmienić przy pomocy ddt4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertchojnacki81a Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Dzień dobry, Potrzebuje pomocy w diagnostyce Megane 3 - rocznik 2011. Okolice Bielsko-Biała/Czechowice-Dziedzice. Mam 3 błędy: skontroluj układ hamulcowy, skontroluj ABS, skontroluj ESP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane_master Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Potrzebuję pomocy w kodowaniu nowych wtrysków w Master 3 X62. Auto stoi pod Warszawą w okolicy Łomianek. Wolałbym go nie odpalać przed zmianą tych kodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxioo Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Potrzebuję kogoś z Clipem okolice Nowego Sącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VolumeUp Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 (edytowane) Witam poszukuję kogoś z okolicy Sochaczewa kto ma program do diagnostyki diagnostyki niesprawnego auta. Pozdrawiam Edytowane 15 Lipca 2023 przez VolumeUp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilion11 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Witam, poszukuję osoby z Clip z Gdańska do sprawdzenia wszystkich parametrów przed zakupem auta Laguna Coupe 2010r, 3,0 dCi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi