ANDZELO Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Witam wszystkich.Jestem użytkownikiem Renault Megane III od niedawna,i mam pytanie czy odtwarzacz CD wybiera po kolei jak chcę. Bo u mnie jak chcę wybrać następny utwór powiedzmy jest 1 i chcę 2 to wskakuje 7 lub 10,czy to tak ma być czy można to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 W opcjach radia znajdzie "wybieranie losowe". Wyłącz i po temacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimmBerk Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 W ustawieniach radia jest coś w rodzaju "odtwarzanie losowe", może masz to włączone. Nie wiem czy to to, bo nigdy nie wsadziłem żadnej płytki do mojej megi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekrus Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opcja nazywa się "random" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 A co oznacza przy wyborze z płyty CD pisze: MONO CD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Prawdopodobnie oznacza tyle, że nie masz zmieniarki. Możliwe, ze masz opcję jej dołożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDZELO Opublikowano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Witam kolegów po dłuższej przerwie mam pytanko czy jest do zdobycia sam panel radia. Bo mam powycierane niektóre przyciski, jeśli jest to proszę o namiar, gdzie można nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi