pbet Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Dobrze wyczuwam chęć montażu używanych amorków? Takich rzeczy się nie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 macy - wystarczy wejsc w katalog np. inter cars i wybrac Megane II 1.9 dci i jakis amortyzator / w zakładce zastosowanie są inne auta w których ten amorek też może być używany. według takiego klucza raczej nie powinno się brać amortyzatorów z megane II do scenica IIpbet ma racje co do używek , lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naxar Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Witam. Może ktoś się orientuje ile kosztuje wymiana przednich amortyzatorów? Byłem w jednym warsztacie w Bydgoszczy i wycenili mi wstępnie na 1200pln, podobno potrzebują więcej czasu na ten model Megane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Szok. Uważam, że chcą Cię skroić i to po całości. Oczywiście zakładam, że to cena już z amortyzatorami choć i tak wg mnie za wysoka. Według mnie robocizna to max 200 zł, więcej bym nie dał. Edytowane 15 Października 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 W Renocarze w Gdańsku wymiana amorków z przodu 150 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi