waldekr Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Witam Czy ktoś może miał podobny problem i jest w stanie udzielić trafną podpowiedź? Nie świecą światła pozycyjne z prawej strony przód i tył. Wymieniłem z przodu żarówkę i bez zmian .Z tyłu natomiast są dwie żarówki dwuwłóknowe. Jedna na pokrywie bagażnika i tu drugie włókno ,czyli przeciwmgielne świeci. Na błotniku jest druga żarówka i włókno światła stopu świeci. Lewa strona jest w porządku . Czy za tą sytuację odpowiada konkretny bezpiecznik ? I gdzie się ewentualnie znajduje. Sprawa zakończona. W wolnej chwili przeglądnąłem forum , zapoznałem się jak dobrać się do bezpieczników w komorze silnika. Pogratulować konstruktorom ułożenia bezpieczników. Za powyższe odpowiada bezpiecznik nr.1 Pozdrawiam Edytowane 6 Lipca 2017 przez waldekr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczyk82 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Możesz podesłać, lub powiedzieć jak i gdzie znaleźć te bezpieczniki? Zależy mi na czasie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Takie rzeczy to na Plikach leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi