marek789 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Witam, zakupiłem tylny zderzak z RSa, lecz mam pytania co do końcówek wydechu. Jakie polecacie które fajnie wypełniają przestrzeń w otworach? Myślałem nad takimi http://allegro.pl/koncowka-wydechu-tlumika-stal-nierdzewna-i6878821168.html lub jakimiś które na wzór przypominały by oryginał lecz niestety nie mogę takich znaleźć w jakieś fajnej cenie. Drugie pytanko to w jaki sposób mogę poprawić chociaż trochę dźwięk diesla 1.5 dci (tak wiem zderzak RS i 1.5 dCi :lol: ) ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ja kupiłem tutaj: Końcówka tłumika A tutaj masz zmianę dźwięku: Gwizdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi