Paton Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Cześć Wszystkim Od kilku dni jestem posiadaczem Renault Megane IV Grand Coupe, mam r-link 2 na pokładzie, kiedy obierałem samochód z salonu Pan powiedział mi że jest dostępna aktualizacja map, i że w łatwy sposób można to zrobić, mianowicie zrobiłem wszystko tak jak on mi kazał, ale żadnej aktualizacji nie widzi r-link 2 toolbox, kiedy wpinam pena z auta, oraz nie mogę zarejestrować auta w my renault.. ktoś miał podobny problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 1 . Jaki masz komunikat podczas rejestracji 2. Pendrive pow. 16GB 3. Dopiero po rejestracji auta będzie widać co jest do zaktualizowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paton Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 1. Ups! błąd serwera spróbuj ponownie później. 2. pen. powyżej 16GB 3. nie mogę zarejestrować auta bo ciągle wywala mi punkt 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Miałem dokładnie to samo, u mnie pomogło zarejestrowanie przez telefon. Odpaliłem stronkę na telefonie i tam poszło od strzała, nie wiedzieć czemu. Na trzech różnych stacjonarnych nigdy nie przeszło, czy to w domu czy w pracy. Spróbuj, a nóż się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paton Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Próbowałem i na PC w domu i na PC w pracy i na Iphonie i na telefonie z Androidem i ciągle to samo ;/ nie wiem o co chodzi a nie mam czasu żeby jeździć do aso 60km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Może jak kupowałeś to w salonie czegoś nie wypełnili w systemie i przez to samochód figuruje np. jako nie sprzedany. Chyba jednak czeka Ciebie wizyta w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paton Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) 22 minuty temu, mireczek01 napisał: XXXX nie pocieszyłeś mnie, trudno sprawdzę jeszcze raz może się uda ;) REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi