Przemas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Witam. Mam problem z tym, że jak zgaszę auto i zamknę to z okolic prawej lampy bądź z silnika w tych okolicach słychać takie szybkie i dosyć głośne cykanie. Ktoś może się orientuje co to może być? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Nie wiem dokładnie jak to się nazywa i za co odpowiada, ale żeby Cię pocieszyć, to tak ma być, u mnie też tak jest przez chwile, a dodatkowo jeszcze słychać takie piszczenie przez jakaś chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Oby nic mu nie było ,bo mam go tydzień też coś mi pisnęło racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Dokładnie to odpowiada za to takie małe coś na takim wygiętym profilu w górę, widać to po lewej stronie zaraz przy obudowie akumulatora, poszukałbym zdjęcia, ale czas mnie goni papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Ok. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) 2 godziny temu, blake napisał: dodatkowo jeszcze słychać takie piszczenie Piszczenie w benzynie to raczej z przepustnicy. Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie z przepustnicy, cykanie (krócej i szybkimi partiami) i piszczenie (dłużej i ciągły pisk, wyraźnie słychać z tego czegoś małego zaraz obok obudowy akumulatora po lewej, sprawdzałem bo też zwróciłem na to uwagę. Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez blake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 @blake masz diesla a piszesz jakbyś miał benzynę... Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 No mam diesla i tak mi piszczy przez chwilę jednostajnie a jak się kończy piszczenie to cyknie parę razy lub na odwrót już nie pamiętam. Dzieje się tak zawsze zawsze, gdy zamknie się samochód z takiego gówienka małego tak jak pisałem, stąd odpowiadam na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) A kolega ma benzynę. To jednak inna konstrukcja silnika. Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Aha to skąd mam wiedzieć czy ma benzynę czy diesla jak się nie określił, napisałem co wiedziałem, objawy podobne. A na profilowe nie za często spoglądam. Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez blake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Jak to skąd masz wiedzieć? Przecież nie trzeba wchodzić w profil tylko spojrzeć na lewo od treści postu... Przed udzieleniem odpowiedzi wypadało by zapoznać się ze szczegółami, a na pewno z modelem i silnikiem, którego dotyczy zapytanie. Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Sorry Panie, ale jestem na telefonie i nie pokazuję mi takich rzeczy, a nie zamierzam przełączać co każde wejście na forum na tryb komputerowy, więc przestań rżnąć prezesa, chciałem pomóc, więc napisałem co wiedziałem i tyle w temacie. Przed utworzeniem tematu, w zależności od pytania, należałoby napisać swój typ silnika, moc i rocznik dla ścisłości, więc nie moja wina. Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez blake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 8 godzin temu, blake napisał: przestań rżnąć prezesa A co Kolega Prezes Ci przeszkadza? 8 godzin temu, blake napisał: więc napisałem co wiedziałem i tyle w temacie Chyba wg Ciebie, generalnie to namieszałeś jeszcze bardziej 8 godzin temu, blake napisał: należałoby napisać swój typ silnika, moc i rocznik dla ścisłości Przecież wszystko jest w profilu, a to że Ty z komórki korzystasz to już nie maja wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas666 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 To teraz wiem ,że nic nie wiem :P Będę nasłuchiwał dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi