miol Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam Potrzebuję tak jak w tytule opisu bezpieczników w skrzynce, która jest w komorze silnika tuż obok akumulatora. Wczoraj zauważyłem, że nie działa wentylator chłodnicy i nie mogłem nawet sprawdzić bezpiecznika bo nie wiedziałem, który to ( na szczęście był tylko wysunięty przewód przy wentylatorze). Na forum znalazłem opis tej skrzynki ale dla megane III a moja jest wersją Generation co jak widzę jest jakąś hybrydą z Fluence. Karoseria z Megane; silnik, filtr kabinowy i jak widzę bezpieczniki z Fluence (nie wiem co jeszcze jest z Fluence a co z Megane). Dołączyłem zdjęcia chyba niezgodnie z instrukcją ale nie chce mi się wyświetlić strona do hostingu zdjęć podana w regulaminie (ta instrukcja jest aktualna?) Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez miol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi