przemek_el Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) a jakimś innym programem się z tym łaczysz? np torque lub scanmaster? Ja mam Icar2 Edytowane 10 Września 2018 przez przemek_el Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konzo Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 przed chwilą łączyłem sie aplikacją torque i pomyślnie połączono z ECU. Dane o obrotach itp miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_el Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Może to głupie pytanie ale nie masz może trybu demo włączonego? Po włączeniu programu prosi o wybranie urządzenia bluetooth? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konzo Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Tryb demo wyłączałem. Spokojnie. Język zmieniony. Mój ELM ma jedną płytke. Przyjechał kumpel ze starszym dwu płytkowym i poszło za 1 razem. Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drive Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 A jaki elm z neta polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_el Opublikowano 25 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Ja używam icar2, działa bez problemu. Kupowałem na allegro, link do aukcji sprzedającego od którego ja brałem http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7299092278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Czy ktoś wie jak za pomocą Pyren zmienić interwał przeglądów oraz zwiększyć prędkość aktywacji ASR (po jego ręcznym wyłączeniu). Ogólnie to czy ktoś coś ciekawego aktywował/zmieniał za pomocą tego programu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_el Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Na zdjęciach jest po kolei jak to zrobić, 0F to jest 15 tyś, ogólnie to trzeba interwał w tysiącach zamienić na liczbę hexadecymalną i wpisać w postaci dwóch znaków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Panowie a jak można pyrenem zrestartować parametry centralki silnika takie jak korekty paliwowe długoterminowe ?ponieważ odłączanie akmulatora tego nie restartuje wszystko komp. trzyma w pamięci nawet przebieg chwilowy tylko zegarek trzeba nastawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_el Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Ja mam megane II nie megane III wiec ciężko mi powiedzieć, w swoim nie widzę takiej możliwości. poprzeglądaj wszystko w zakładce wtrysk bo wg mnie tam powinno być Dnia 7.11.2018 o 13:03, tomqu86 napisał: Ogólnie to czy ktoś coś ciekawego aktywował/zmieniał za pomocą tego programu? Zmieniałem język zegarów, interwał przeglądów, aktywowałem tempomat w zegarach, da się zmienić jednostki w zegarach, ilość paliwa dla rezerwy, widziałem opcję wyłączenia czujników ciśnienia w oponach, wyłączyć/włączyć awaryjne przy nagłym hamowaniu, wyłączyć/włączyć zamykanie drzwi przy ruszeniu, wyłączyć poduszki powietrzne, napinacze, czujnik obecności pasażera i pewnie kilka innych rzeczy. Mowie oczywiście o megane II ph1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Cześć, Właśnie zastanawiałem program i chyba coś jest nie tak. Chyba że coś trzeba mu jeszcze wpisać w komendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_el Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Wyłącz tryb demo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Dzięki za info, nie widziałem w instrukcji jak to zrobić, możesz poratować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_el Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jest w pierwszym poście napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Łatwiejszy jest PyClip do znalezienia w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi