vielu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam wszystkich!Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem scenica 1.9 dci z 2004r Jak na razie mechanicznie wszystko ok ,gorzej z elektroniką :P wysiadły mi przyciski od zamykania auta (dziala tylko w klapie),nawaliła jeżdżąca konsola między fotelami .Ale poza tym wszystko ok pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaho24 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Serdecznie witam użytkowników Meganek. Też taką posiadam. Z 2003 roku serii Air, jak na razie poza cewkami zapłonowymi i amortyzatorem tylnim nie miałem z nią problemów. Acha jeszcze drobiazg, ten plastykowy sworzonek przy dzwigni klamki zewnętrznej to nieporozumienie, urwał sie w obu tylnich dzwiach. Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych serdeczne życzenia dla Wszystkich. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samuel_313 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Hej witam. posiadam Megankę(2004) od tygodnia :P wiec za dużo nie mogę o niej powiedzieć. Komfort jazdy rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuM Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 witam wszystkich!! mam Megi 1.6 8V 75km 1998r. od kilku dni... pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell87 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich!! Stałem się szczęśliwym posiadaczem Renault Megane I 1,6 90KM 5d 1996r. Pozdrawiam;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terazi Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam ,moje poszukiwania scenica trwają, na forum już jestem zalogowany i myślę ze jak będę miał jakieś pytanka to mi pomożecie pozdrawiam wszystkich posiadaczy Sceniców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l_k Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam wszystkich posiadaczy najlepszych samochodów Od czerwca 2008 jestem posiadaczem Meganki II phI w dość dobrej wersji (tak przynajmniej sądzę) i póki co spełnia moje oczekiwania w 100% ;) Mój poprzedni samochodzik to Laguna '94, więc pozostaję wierny marce ;) Co do forum, to uważam, że jest super i cieszę się, że dołączyłem do tego grona ;) Pozdrawiam wszystkich!!! Na chwalenie się autkami jest specjalny dział na forum, proszę tam takowe fotki zamieszczać z opisem autka. - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam Chciałbym się ładnie przywitać. Pozdrawiam z Gdańska Chwilowo jeszcze nie mam Megane ale bardzo staram się aby to poprawić. 24.04.2009 Dziś sie poprawiłem Megane Grandtour 1,5 dci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chocolocoo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 hej:) zarejestrowalm sie dzis liczę na dobre porady :-P pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 witam wszystkich nowych userow. chocolocoo, na pewno znajdziesz wszystko czego szukasz, a nawet znajdziesz to czego jeszcze nie wiesz, że chcesz szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limaz Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam wszystkich! Od dwóch lat jeżdzę Meganką i nadszedł najwyższy czas, aby się na tym forum zalogować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzia2611 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam! Niedługo stanę się poraz drugi posadaczką renault. Moja pierwsza to renault laguna,teraz meganka.Zobaczymy jak będzie... acha tak przy okazji jestem z gorzowa wlkp. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów z lubuskiego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy114 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam Was ! Kilka dni temu kupiem Megi.(1999, 1,4 16V) To pierwszy "Francuz" w mojej kolekcji. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamMmadA Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomuS Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam serdecznie wszystkich. Przed kilkoma dniami zakupiłem Renault Megane II 1.6 16V 03r. Póki co zadowolony jak szlag oby jak najdłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi