Easy Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Witam wszystkich nowoprzybylych. yoshki gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clark Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Witam wszystkich! Mam Megi juz od jakiegoś czasu, ale sam nie wiem dlaczego, dopiero teraz tutaj trafiłem. Po pierwszym rekonensansie wydaje się, że to całkiem sympatyczne i "rozwojowe" forum ;-) i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do szanownego grona forumowiczów :D Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Clark, no nie wiem czy mozna sie przyjac do grona userow... Musze sie zastanowic Nie no, zarcik. Oczywiscie witamy bardzo serdecznie. Teraz latwo nas odszukac w sieci, dzieki pierwszej pozycji w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clark Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Dzięki Krzychu! Wiadomo, że tak poważnych decyzji nie można podejmować pochopnie ;-) na szczęście długo nie musiałeś się zastanawiać:D Co do tego znajdowania forum to właśnie parę miesięcy temu poszukiwałem pewnych informacji i byłem mocno zdziwiony, że nie znalazłem żadnego porządnego polskiego forum.. aż w rozpaczy zarejestrowałem się na jakimś angielskim.. ale obiecuję już tam więcej nie zaglądać ;-) 8-) już nawet połknąłem kartkę z loginem i hasłem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Nie zapisuj wiecej loginu i hasla na kartcee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clark Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Nie zapisuj wiecej loginu i hasla na kartcee :D W sumie racja.. byłoby wygodniej i smaczniej jakbym zapisał na tabliczce.... czekolady 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specificman 2 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Witam, witam i życzę smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glide Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Megamaniaków pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Witamy na wspaniałym forum Megane nowych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Witam nowych megamaniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lekal Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witam. Mój pościk nr 1 . Od niedawna mam MII kombi 2004 , 1,5 dci - jak wizualnie stwierdzić jaką moc ma moje autko ? 101 czy 82 kM. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 jeżeli już to 85 lub 100 KM wariant 100 KM powinien na listwie bocznej mieć kolorową literkę "i" w napisie dci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risto Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Witam wszystkich! Od wczoraj jestem szczęśliwym (to się jeszcze okaże ;-)) posiadaczem MI kombi 1,9 dCi 105KM. Wobec tego chciałem się tylko przywitać 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 jeżeli już to 85 lub 100 KM wariant 100 KM powinien na listwie bocznej mieć kolorową literkę "i" w napisie dci W tym sęk że nie każde ja mam 1.5 dCi 82 KM, a znajomy to samo tylko 100KM i oprócz koloru auta i innych felg, nie zauważyłem żadnych innych różnic. Moc auta jest wpisana w dowodzie rejestracyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipmen Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Witam wszystkich meganemaniaków - dołączyłem do Was wczoraj - po długim poszukiwaniu stałem się posiadaczem scenica 1.9dci wersja RXE :D:D w papierach ma 78KW/108KM Pozdrawiam hipmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi