zulus Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 no witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Kolege tez widze na nastepnym zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbart79 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Właśnie zaczynam znajomość z R Megane 1.6 16v z 2000r. Silnik chyba dość fajny ale chętnie poznam opinie na temat tego pudełka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witamy i zapraszamy do używania szukajki, która jest źródłem bardzo wielu odpowiedzi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.arc.in Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Megane Grandtour 1,9 dci z 2004 roku. Auto super. Komfort i przyjemność z jazdy na wysokim poziomie. Do tego klima, nawigacja i inne bajery. POZDRAWIAM WSZYSTKICH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam Dopiero znalazłem to forum a megi mam od 3 lat.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_nh Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Jak sie domyslacie jestem tutaj nowy. Jestem też nowym i troche zielonym posiadaczem Renault Megane Classic RT 16. No i na początek problem z tylnymi drzwiami:/ zamkneły się i coś je zablokowało centralny ich nie otwiera i lipa bo jedne drzwi są na dzień dzisiejszy bezużyteczne:/ ehh nie wiem co by na to poradzić trzeba chyba by tapicerke jakoś sciagać i zobaczyć co tam się "urodziło". Wrażenia mam całkiem miłe aczkolwiek w porównaniu do Forda Mondeo 1,8 którym miałem okazje jeździć to troszke mułowate ale mam nadzieje że rekompensatą za to będzie mniejsze spalanie (chyba). Może miał ktoś podobną sytuację z drzwiami i coś mi doradzi?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam wszystkich! Prawdopodobnie jestem najmłodszym z forumowiczów posiadających megankę - pare dni temu swiętowałem 18 ;-) tak sie dziwnie złożyło ze dostałem samochód w spadku nie mając nawet prawa jazdy [egzamin w czerwcu :-P ]. Teraz stoi na podwórku a ja moge sobie najwyżej popatrzec :-/ Jeśli chodzi o moją wiedze motoryzacyjną, nie jest chyba najgorzej, natomiast moje doswiadczenie jest raczej nikłe. Dlatego liczę na pomoc forumowiczów w (mam nadzieje rzadkich) problemach z autkiem Pozdrawiam, Sintar - Rybnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam młodzież ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bejbii Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Witam :D A ja będę pisała w imieniu taty, bo on jest zielony jeśli chodzi o obsługe neta a tym bardziej forum :D Wczoraj tatko kupił Megane 2002 r, 1,9 dTi. Jeśli macie jakieś spostrzeżenia na temat tej wersji to proszę pisać wiadomości Aha... ile ząbków ma pasek rozrządu w tej wersji?? Co ile km trzeba wymieniać oleje itd.? (nie mamy karty gwarancyjnej- auto używane) a nie znalazłam tych inf. w pikurze :P I które pliki z pikura będą odpowiednie dla mnie? To na razie wszystko. Przepraszam, że tutaj te pytania, ale nie wiedziałam gdzie je wcisnąć. Pozdrawiam b. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Witam Pnowie i Panie :lol: [ Dodano: 2007-05-02, 13:50 ] bejbii, Mam ten sam problem co ty Kolego Renault Megane 2002 1,9 Dci jak byś coś znalazł to prześli na maila [email protected], a jak ja cosik znajde to ci też podeśle Pozdrowionka :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallo Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Czesć !! Witam wszystkich !!! Od miesiaca posiadacz Meganki 1,9 dTi '99. Wersja RXE aus Niemcy...Piękny błękitny metallic:) Ciacham miesięcznie ok 3 tys.,i UWAGA!!! zawsze pozdrawiam "długimi" inne meganki na drodze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 michallo, te wartości które masz w podpisie to w tej kolejności?? A wracając do tematu to Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigur Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Witam wszystkich! Meganke posiadam od 2001roku kiedy to wyjechalem nia z salonu. Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witam serdecznie mam zamiar zakupic meganke coupe niebawem zalogowalem sie aby poszukac jakis pomocnych tematow i opinii innych uzytkownikow mam nadzieje ze znajde tutaj to czego szukam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi