Andyq Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam wszystkich. Od miesiaca jestem posiagaczem Renault Megane Scenic 1.9td z 1997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepyszifo Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Siemka wszystkim, jestem szczęśliwym nabywcą Renault Megane 2, 2004r. Do zobaczenia na trasie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anka_007 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam serdecznie! Słońca i radości życzę, bo wtedy przyjemniej się jeździ. Pozdrawiam, Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1807 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam wszystkich formuowiczów serdecznie, oby nasz e auta jeździły bez awarii. Pozdrawiam. Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fascik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam Od blisko 2 tygodni posiadacz 10-letniej Reni Megane I 1,4 (rocznik 2000). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł paweł Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Strzała! Zupełnie zielony technicznie posiadacz zielonego scenica 1.9 dti 1997 macha do wszystkich forumersów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z polską czcionką. Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
energy_drink Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam wszystkich renault maniaków:))) Mam na imię Krzysiek, 24l, z Konina woj. Wielkopolskie:) Od ok miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Megi I po liftingu combi 1.9dci 2002/03:) Autami chwalimy się w osobnym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NowyCK Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Na imię mi Łukasz ksywka Kapsel. Mieszkam w Kielcach i planuję zakup Meganki Coupe. Wczesniej użytkowałem trzy latka Meganke Hatchback 1.6 Energy (od dwóch lat VW Klekot) i ponownie chce powrócić do mięciutkiego autka jakim jest Renault i tutaj właśnie prosiłbym o pomoc aby szczęśliwie wrócić do marki potrzebuje świeżych głów które pomogą mi w zakupie ponieważ planuję zakup Dieselka (DTI) ale z tym silnikiem i mechanicy i zwyczajni pseudo znawcy mają różne opinie. Pozdrawiam i WITAM WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti6 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Me imię to Martin. Od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane 1996r z gazem sekwencyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andriusza Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam wszystkich użytkowników reno!!! Jestem od roku użytkownikiem megane 2004r. 1,9dci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prebek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam szanowne grono! Jestem Renaultoholikiem od 20 lat. (mam powyżej 40 :roll: ) Jeździłem różnymi samochodami a najczęściej byłem posiadaczem Renault Miałem 9, 11, 12, Clio, 21 Nevada, Laguna 1, Laguna 2, Safrane Jeździłem też przez rok służbowym (najlepszy rodzaj auta) Scenicem ph1 Aktualnie dla małżonki szukam (prawie znalazłem ) Scenic 2 z benzynką 1,6 16V Ksywka : prebek - okolice Łodzi ale teraz służbowo okolice Bochni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam wszystkich! Jestem szczęśliwym posiadaczem kochanej Meganki I 1.4 phII kombi z 1999 r. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manat_76 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam wszystkich! Mam na imię Tomek jestem z Kłobucka (koło Częstochowy). Od roku jestem posiadaczem Megane II GrandTour z 2005r. Pozdrawiam wszystkich miłośników Renault!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GZESENIO Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witam serdecznie wszystkich użytkowników . ;) . Jestem posiadaczem MEGANE CLASSIC 1.4e Z 98 ROKU. Mieszkam w Bolesławcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi