Prezes Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozic Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 witam wszystkich od paru dni jestem szczęśliwym(mam nadzieje że się to nie zmieni) posiadaczem Megane Scenica I z 98r z silnikiem 1.9 dt. jest to moje pierwsze Renault jednak silnik dt zdążyłem już poznać w poprzednim aucie Volvo S40 więc może będę mógł pomóc. Autko kupiłem okazyjnie z paroma usterkami które mam nadzieję uda mi się usunąć w swoim garażu z pomocą tego Forum... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantomak Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Cześć! Ja mam mojego Scenika od prawie dwóch lat i niestety zaczęły się problemy. Parę rozwiązałem korzystając z waszych rad - dziękuję! Teraz zaczęła się ostra jazda :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikus225 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam Ja pochwalę się zakupem meganki II ph II 2008r, 1.6 16v, business line Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Hey! Witam wszystkich, jestem od kilku dni posiadaczem Megi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi